Nieuwe pagina 1

  Nieuwe pagina 1
 
 
  Nieuwe pagina 1
 

Nmenu

  Nieuwe pagina 1
 
 

Nieuwe pagina 1

 Vind Radio Caramba leuk op Facebook  Volg Radio Caramba op Twitter  Abonneren op het Youtube kanaal van Radio Caramba Volg Radio Caramba op SoundCloud 

  Radio Caramba - Informatie voor artiesten

ADVERTEREN

SPECIALE AANBIEDING

Bekijk de actievoorwaarden

Wat is adverteren?

Adverteren is het tegen betaling kennisgeven van iets in de media. Meestal gaat het hier om het promoten van commerciële producten en/of diensten. Er bestaan echter ook advertenties voor producten en/of diensten zonder winstoogmerk. Adverteren wordt daarnaast ook gebruikt om bijzondere gebeurtenissen aan te kondigen, zoals concerten, musicals, tentoonstellingen en feesten. Adverteren kan op veel manieren, bijvoorbeeld in kranten, op TV, op straat, in tijdschriften, door het uitdelen van flyers, op de radio, door het verspreiden van folders, op bussen, treinen en trams en op internet. Wat voor jou de meest geschikte methode is, hangt sterk af van je doel en van wie je wilt bereiken. Als je bijvoorbeeld een kleine doelgroep hebt, is adverteren op grote landelijke TV en/of radiostations wellicht niet de beste optie. Het kost je veel geld terwijl maar een klein deel van het bereikte publiek geïnteresseerd is in jouw product en/of dienst.

Waarom adverteren?

Er zijn wel 1001 redenen te bedenken om te adverteren. De belangrijkste drijfveren voor ondernemers om te adverteren hebben we hieronder op een rij gezet:

- Je hebt een nieuw bedrijf, nieuw product, nieuwe vestiging of iets anders dat nieuw is.
- Je wilt je naamsbekendheid vergroten.
- Je wilt laten weten dat je nog meer biedt dan waar men jou van kent.
- Je hebt een speciale aanbieding of actie.
- Je wilt een nieuwe doelgroep bereiken.
- Je wilt uitleggen waarom je beter bent dan een concurrent.
- Je wilt laten weten dat je meetelt, door op radio aanwezig te zijn met een commercial.
- Je gebruikt een radiocommercial als ondersteuning van andere reclame-uitingen.
- Je wilt meer handel en meer verkoop.
- Je wilt simpelweg de aandacht vestigen op wat-dan-ook.

Waarom adverteren op de radio?

Internetradio is overal waar je beschikking hebt over een snelle en stabiele internetverbinding: in je huiskamer, op je nachtkastje, op school, op je computer, in de auto, op je tablet, op je werk, op je smartphone en op school. Thuis, onderweg, op het werk, in de kantine, in winkels, in de horeca, op internet... overal hoor je radio en dus ook radiocommercials. 92% van de Nederlanders luistert elke week naar de radio en per dag luistert men ruim 3 uur! Uit onderzoek blijkt keer op keer dat bij radioreclame de kans het kleinst is dat er weggezapt wordt tijdens de reclame. Dit vloeit ondermeer voort uit het feit dat luisteraars vaak zeer trouw zijn aan hun favoriete radiostations. Ook bij geringe aandacht van de luisteraar lukt het met radioreclame om je boodschap in het brein van de luisteraar op te slaan. Oren kunnen immers niet gesloten worden. Kortom, radio is het meest effectieve medium voor adverteerders.

Waarom adverteren bij Radio Caramba?

Radio Caramba is een radiostation met een helder en onderscheidend concept. Hierdoor is Radio Caramba uitermate geschikt als jouw product en/of dienst zich kan identificeren met het concept van Radio Caramba. Aanbieders van feestkleding, feestcafé's, party organisatoren, platenmaatschappijen, aanbieders van wintersportvakanties, aanbieders van partydrinks, discotheken... en zo zijn er nog tientallen bedrijven en branches te bedenken waarvoor Radio Caramba een zeer effectief medium zou kunnen zijn voor een campagne.

Hoe kom ik aan een spot of banner?

Er zijn in Nederland vele reclamebureaus, en jingle/commercialproducenten die dit voor je kunnen doen. Er is echter een groot verschil in prijs. De prijs is uiteraard sterk afhankelijk van je wensen. Wilt je alleen de spot laten produceren of wil je ook de tekst door een professionele tekstschrijver laten maken. Alles is mogelijk! Radio Caramba werkt voor de productie van haar jingles en promo's al jaren samen met een aantal bedrijven die tegen zeer scherpe tarieven voor jou een spot kunnen produceren.

- Total Creative
- Small Price Media
- Studio Sound

Deze bedrijven kunnen voor jou een professionele spot produceren, maar je dient zelf de tekst aan te leveren en de aanwijzingen te geven over de uitstraling van de spot (achtergrondmuziek, geluidseffecten, etc.). Radio Caramba kan je helpen bij het bepalen van de uitstraling van de spot. Tevens kunnen wij helpen bij het schrijven van de tekst. Natuurlijk kun je ook zelf een bedrijf uitzoeken om jouw spot te laten produceren.

Wil je adverteren op onze website? Dan heb je wellicht een banner nodig. Op het internet zijn vele kleine en grotere bedrijven te vinden die dit voor je kunnen doen. Radio Caramba kan dit echter ook zelf tegen een scherp tarief voor je doen. Onze grafische dienst produceert banners in alle gangbare formaten en zowel stilstaand (JPG) als bewegend (GIF of SWF).

Ik heb een spot en of banner... en nu?

Heb je nog vragen of wil je zo snel mogelijk beginnen met adverteren, mail dan naar adverteren@radiocaramba.nl en je ontvangt van ons alle informatie over prijzen en mogelijkheden.

  Tweets van @RadioCaramba

LUISTEREN
Naar de luisterhulp...


Tweets van @RadioCaramba

FEESTKNALLER

De Alpenzusjes Ft. Opgeblazen - Mexico

Meer Feestknallers...


Tweets van @RadioCaramba

TWITTER


Nieuwe pagina 1

Luister online radio


Tweets van @RadioCaramba

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Radio Caramba.

  Aanmelden nieuwsbrief


Tweets van @RadioCaramba

LINKS

Luisteren.nl
SAM Broadcaster
One.com Webhosting
RDJ Productions
Feest DJ Jeff
Vakantie Dubai
FeestClips
Party Awards
Gezellig Chatten
Meer links...
  Nieuwe pagina 1

FACEBOOK

 
 


Contact FAQ Webshop Adverteren I
  Contact
FAQ
Luisterhulp
Adverteren
Informatie voor artiesten
Privacyverklaring
Disclaimer

Cookies
Downloadshop
Webshop
Nieuws
Feestknallers
Nieuwe releases
DJ's
Programmering

Aanmelden nieuwsbrief

 


Radio Caramba is sinds 2007 actief als feestradio met 24 uur per dag feest- en apresskimuziek. Radio Caramba is de perfecte mix tussen RadioNL en Slam!FM.

 

Nieuwe pagina 1

 Vind Radio Caramba leuk op Facebook  Volg Radio Caramba op Twitter  Abonneren op het Youtube kanaal van Radio Caramba Volg Radio Caramba op SoundCloud 


© 2007 - 2022 Radio Caramba. Alle rechten voorbehouden | Design by Eric Zwaan