Nieuwe pagina 1

  Nieuwe pagina 1
 
 
  Nieuwe pagina 1
 

Nmenu

  Nieuwe pagina 1
 
 

Nieuwe pagina 1

 Vind Radio Caramba leuk op Facebook  Volg Radio Caramba op Twitter  Abonneren op het Youtube kanaal van Radio Caramba Volg Radio Caramba op SoundCloud 

  Radio Caramba | Muziek

MUZIEK

Algemeen

Radio Caramba is de enige echte feestradio van Nederland met 24 uur per dag feestmuziek in de breedste zin van het woord. Van Hollandse meezingers tot de nieuwste dance hits en van onvervalste feestklassiekers tot dikste Happy Hardcore hits uit de jaren '90. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is op Radio Caramba een plekje voor, als het maar vrolijk is of gemakkelijk meezingt. Radio Caramba is de ideale mix tussen SlamFM en RadioNL of vergelijk Radio Caramba met de Après Skihut CD's, maar dan 24 uur per dag op de radio.

Playlist

Wil je weten wat je hoort op Radio Caramba? Op de startpagina van onze website kun je bij "NU OP RADIO CARAMBA" zien welk liedje er draait. Als je wilt zien wat er eerder draaide, bekijk dan hier de tien laatst gedraaide liedjes. Wanneer je luistert met Winamp (www.winamp.com), dan zie je in het winamp playlist scherm ook welk liedje er draait. Ook als je luistert via TuneIn (website of app) kun je zien wat er draait. Tevens zijn er een aantal radioportals die bij het luisteren weergeven wat er draait.

Muziek downloaden

Kun je maar geen genoeg krijgen van dat ene liedje of heb je graag zelf de nieuwste feesthits in bezit, zodat je ze ook kunt draaien als je even geen internet voor handen hebt? Radio Caramba werkt samen met iTunes. Op http://www.radiocaramba.nl/playlist.php vind je de tien laatst gedraaide liedjes. Achter de liedjes tref je ondermeer een iTunes download button aan. Door hierop te klikken kom je in de meeste gevallen bij het betreffende liedje in de iTunes Store. Soms bieden artiesten hun liedjes gratis aan via bijvoorbeeld hun website of SoundCloud. Als dit het geval is zal de iTunes download button je bij deze gratis download brengen. In alle andere gevallen kom je bij andere aanbieders terecht die het liedje wellicht beschikbaar hebben. Alle downloads via de website van Radio Caramba zijn volledig legaal en van de hoogste kwaliteit. Klik hier om direct naar iTunes te gaan.

Koop CD's, DVD's en BluRays

In samenwerking met Bol.com heeft Radio Caramba een eigen webshop opgezet. In deze webshop tref je de grootste collectie feest- en apresskimuziek die je je maar kunt bedenken. Gemakkelijk je favoriete feestmuziek bestellen met de vertrouwde service, kwaliteit en veiligheid van Bol.com. Klik hier om direct naar onze webshop te gaan.

Nieuw in de playlist

Radio Caramba voegt vrijwel dagelijks nieuwe muziek toe aan de playlist. Één keer per week posten we de oogst van de laatste week op onze website, inclusief links naar de downloads en videoclips. Klik hier om te zien wat we de afgelopen weken hebben toegevoegd aan onze playlist

Feestknaller

Radio 538 heeft de Alarmschijf, 3FM de Megahit, SlamFM de Grand Slam en Radio Caramba heeft de Feestknaller. De Feestknaller is een gloednieuwe feestplaat die een week lang extra aandacht krijgt op Radio Caramba. Klik hier om alle Feestknallers te bekijken.

Podcasts

Soms mis je wel eens wat, gewoon omdat je er even niet aan gedacht had, of omdat je andere bezigheden had. Geen probleem, want de interessantste programma's van Radio Caramba kun je zo vaak terugluisteren als je maar wilt. Dat kan via onze SoundCloud of via onze MixCloud. Je kunt ondermeer podcasts beluisteren van DJ Patjoo's Weekendstart, de SkiCast mixen van DJ Leksie en de Feest DJ Jeff's Party Time mixen.

  Tweets van @RadioCaramba

LUISTEREN
Naar de luisterhulp...


Tweets van @RadioCaramba

FEESTKNALLER

De Alpenzusjes Ft. Opgeblazen - Mexico

Meer Feestknallers...


Tweets van @RadioCaramba

TWITTER


Nieuwe pagina 1

Luister online radio


Tweets van @RadioCaramba

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Radio Caramba.

  Aanmelden nieuwsbrief


Tweets van @RadioCaramba

LINKS

Luisteren.nl
SAM Broadcaster
One.com Webhosting
RDJ Productions
Feest DJ Jeff
Vakantie Dubai
FeestClips
Party Awards
Gezellig Chatten
Meer links...
  Nieuwe pagina 1

FACEBOOK

 
 


Contact FAQ Webshop Adverteren I
  Contact
FAQ
Luisterhulp
Adverteren
Informatie voor artiesten
Privacyverklaring
Disclaimer

Cookies
Downloadshop
Webshop
Nieuws
Feestknallers
Nieuwe releases
DJ's
Programmering

Aanmelden nieuwsbrief

 


Radio Caramba is sinds 2007 actief als feestradio met 24 uur per dag feest- en apresskimuziek. Radio Caramba is de perfecte mix tussen RadioNL en Slam!FM.

 

Nieuwe pagina 1

 Vind Radio Caramba leuk op Facebook  Volg Radio Caramba op Twitter  Abonneren op het Youtube kanaal van Radio Caramba Volg Radio Caramba op SoundCloud 


© 2007 - 2022 Radio Caramba. Alle rechten voorbehouden | Design by Eric Zwaan